Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Torna a la Pompeu”, lema de la primera Trobada UPF Alumni

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

baba-torna

El proper divendres 18 de setembre el campus de la Ciutadella acollirà la primera festa UPF Alumni amb motiu dels actes de celebració del 25è. aniversari de la Universitat Pompeu Fabra. Sota el lema ” Torna a la Pompeu”, més de 40.000 llicenciats i graduats estan convocats a la trobada, amb un programa que combinarà reflexió i part lúdica a parts iguals.

Començarà amb el debat ” La universitat: un camí d’anada i tornada” on intervindran alumni de diferents àmbits de la Universitat. La conductora serà Aurora Masip (Periodisme, 1994), directora de Comunicació del Banc de Sang i Teixits. Comptarà amb la participació de Pau Agulló (Economia, 1997), fundador i director general de Kernel Analytics; Nacho Corredor (Ciències Polítiques i de l’Administració, 2012), consultor de comunicació i afers públics a Llorente&Cuenca; Guillem d’Efak (Humanitats, 1998), director de l’agència literària Carmen Balcells; Josep Lluís Sanfeliu (Dret, 1996), soci i fundador d’Ysios Capital Partners; i Montserrat Vendrell (màster en Comunicació Científica, 1997), directora general de Biocat i del Parc Científic de Barcelona.

La segona part de la trobada serà de caràcter més festiu, amb la projecció en primícia del vídeo del 25è. aniversari de la UPF, la presentació del teaser del webdoc ” Amb títol”, dirigit per Neus Ballús (Comunicació Audiovisual, 2006), guanyadora de quatre premis Gaudí per la pel·lícula ” La Plaga”, i el concert del grup Boreals, format per tres alumni UPF: Miquel Serra (Economia, 2013), Víctor Paradís (Periodisme, 2013) i Xavier Paradís (Ciències Polítiques i de l’Administració, 2013). Tammbé hi haurà un piscolabis per a tots els assistents.

UPF Alumni com a eix central del 25è. aniversari

25 anys d’existència són prou significatius perquè qualsevol institució hagi adquirit una personalitat i una identitat definida. D’aquesta manera, la UPF vol que l’aniversari serveixi per retre comptes dels seus resultats i obrir un espai de reflexió i de propostes per encarar el futur. El programa de les celebracions que es duran a terme al llarg del curs 2015-2016 gira al voltant de tres eixos principals: els alumni (antics alumnes), la projecció internacional i el nou pla estratègic de la UPF.

En relació al col·lectiu UPF alumni, la Universitat aspira a que l’aniversari serveixi per establir una relació fluïda, permanent i de caràcter estructural amb els antics alumnes, basada en tres línies d’actuació: consolidar i millorar el serveis cap els alumni; implicar-los més en la formació dels estudiants; i, finalment, iniciar un programa de fundraising per tal que puguin contribuir a la sostenibilitat de la Universitat.

Mantenir el vincle amb la Universitat un cop finalitzats els estudis

UPF Alumni és el programa que permet els estudiants que han acabat mantenir el contacte amb la Universitat i amb el col·lectiu d’exalumnes. Mitjançant el seu portal es poden localitzar companys d’estudis o de feina a través del directori, participar activament en els clubs i en les trobades de promocions i estar informats de notícies relacionades amb els companys de la Universitat a través del butlletí quinzenal.

Els alumni de la UPF són els millors ambaixadors de la Universitat arreu del món. L’esforç i l’experiència personal i professional són un gran actiu que poden compartir amb la UPF, amb els estudiants i amb altres antics alumnes.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere