Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

II Congrés Internacional d’Art, Ciència i Ciutat / Universitat Politècnica de València

Notícia anterior
Notícia posterior

art_or_science_02.jpg

El 22 i 23 d’octubre de 2015, a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, tindrà lloc el II Congrés Internacional d’Art, Ciència i Ciutat, l’objectiu del qual és fomentar la investigació interdisciplinària sobre la cultura tecnocientífica de les societats contemporànies i la seua incidència en les maneres de vida i, especialment, l’impacte de les tecnologies de la imatge en els contexts urbans.

És una iniciativa promoguda des del Màster Universitari d’Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València i la Facultat de Belles Arts de la Universitat del País Basc / Euskal Herriko Unibertsitatea, i pretén incrementar i desenvolupar, des de l’àmbit de la investigació artística universitària, la reflexió i la realització de projectes d’investigació que contribuïsquen a superar la bretxa entre el món acadèmic, la pràctica professional i la ciutadania, i també, entre el coneixement científic i les humanitats.

Aquesta segona edició es planteja com a un fòrum de discussió que permeta reunir i difondre les experiències més rellevants entorn de la relació art-ciència-ciutat, situant la llum com a concepte transversal que vertebra el nexe. La llum entesa des de la complexitat de la seua doble naturalesa, tant en les aplicacions com en els discursos teòrics .

Llum, més llum! = Visualitat::Energia::Connectivitat. Les innovacions de les tecnologies basades en la llum estan transformant les comunicacions, els recursos energètics, les noves maneres de diagnosi i tractament en medicina, i aquests canvis permeten reconèixer també la insuficiència de les formes de visualitat en la nostra cultura.♦

Web oficial … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere