Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Festival d’Anime de Barcelona: B-ANIME / Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull / MACBA

Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

B-ANIME és un festival d’anime,  -dibuixos animats de procedència japonesa-, que celebrarà la seva primera edició per l’octubre de 2015 a Barcelona.

El seu objectiu principal és donar visibilitat a estrenes d’anime inèdits a Barcelona, produccions de gran qualitat artística que han estat seleccionades i/o premiades en diferents festivals del món, obres de difícil accés per al públic, un públic desatès dins el panorama audiovisual i cultural de Catalunya.

B-ANIME vol oferir activitats culturals per a preadolescents i joves, creant un nou espai dirigit a nois i noies d’entre 8 i 18 anys que siguin fans de la cultura de l’anime o simplement que vulguin començar a gaudir-ne. No obstant això el festival atraurà espectadors de totes les edats i seguidors de l’anime en general.

B-ANIME es desenvoluparà del 2 al 4 d’octubre en el cor de Barcelona. Es projectarà a dues pantalles inflables situades a la plaça dels Àngels i plaça Joan Coromines. Les projeccions i activitats interiors tindran lloc a l’Auditori del Museu d’Art I Contemporani de Barcelona (MACBA), habitació 1418 i Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.♦

divendres, 2 octubre, 2015 – 09:00 a diumenge, 4 octubre, 2015 – 18:00

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere