Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UVic-UCC: Conferència sobre “Parlem del suïcidi?”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

PARLEM-DEL-SUICIDI

 

S’ha programat la conferència “Parlem del suïcidi?” que tindrà lloc aquest dijous 17 de setembre a la tarda, organitzada en motiu del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi 2015 (que va ser el passat dijous 10 de setembre), organitzada per el DIXIT Vic, amb la col·laboració del grup de Recerca Salut Mental i Innovació Social (SaMIS) de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya.

El suïcidi és un problema real, que causa més morts violentes que no pas els accidents de trànsit, i que segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) es pot prevenir. Anualment a Catalunya, prop de cinc-centes persones posen fi a la seva vida i deu mil més també ho intenten cada any. És per aquest motiu que els professionals de la salut mental recomanen trencar el tabú i parlar sense embuts d’aquesta qüestió tant delicada que afecta a la salut pública.

Judit Pons, infermera especialista en salut mental, i Jordi Naudó, psicòleg clínic, membres del grup de Recerca Salut Mental i Innovació Social (SaMIS), tractaran els diversos interrogants i mites que hi ha entorn el suïcidi, quina és la seva magnitud i del perquè no se’n parla, també oferiran algunes possibles respostes davant d’aquest acte.

Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari (activitat gratuïta) … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere