Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El NETT reuneix experts en neurociències i robòtica per parlar d’enginyeria neural

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

NETT_logo_VF2_-_copia

L’enginyeria neural és una disciplina intrínsecament nova on convergeixen l’enginyeria, la física, les neurociències i les matemàtiques en el disseny i el desenvolupament de sistemes d’interfície cervell-ordinador, ordinadors cognitius i pròtesis neurals.

 

Del 21 al 23 de setembre tindrà lloc la International Conference on System Level Approaches to Neural Engineering (ICSLANE) al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Aquest esdeveniment, organitzat per Neural Engineering Transformative Technologies (NETT), serà la seu de 30 experts en robòtica i neurociències teòriques i experimentals, que presentaran les últimes novetats en el camp de l’enginyeria neural.

Les xerrades de l’ICSLANE es divideixen en cinc panells temàtics diferents: Cervell en xip, Metolodologia de les neurotecnologies òptiques, Dinàmiques neurals, Aprenentatge i control neurals i Codificació neural. Eugene Izhikevich, co-fundador i director de la companyia Brain Corporation (San Diego, EEUU), i Nikos Logothetis, director del departament de Fisiologia de Processos Cognitius a l’Institut Max Planck de Cibernètica Biològica a Alemanya, participaran com a ponents principals.

ICSLANE forma part d’una sèrie d’esdeveniments d’entrenament organiztats per Marie Curie Initial Training Network NETT, un consorci de 18 universitats, instituts de recerca i companyies privades, i compta amb la col·laboració del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).♦

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere