Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Propera presa de possessió del nou rector de Universitat Internacional de Catalunya, el Dr. Xavier Gil

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

El Dr. Xavier Gil Mur prendrà possessió del seu càrrec de rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) el proper dimecres 7 d’octubre a les 12.00 h, en el marc de la solemne sessió d’inauguració de curs que tindrà lloc a l’Aula Magna i a la qual acudiran autoritats acadèmiques i polítiques.

El Dr. Xavier Gil Mur (Barcelona, 1962) pren el relleu del Dr. Pere Alavedra i Ribot, qui ha estat al capdavant de la institució durant els darrers cinc anys.

Xavier Gil és catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya, on ha estat fins ara el director de l’Escola Tècnica d’Enginyeria Industrial de Barcelona. A la mateixa universitat, havia ocupat el càrrec de vicerector de Recerca i, més tard, de Política Científica. A més a més, ha estat membre de la Comissió Executiva de la CRUE (Sectorial I+D) en representació de tots els vicerectors de recerca de les universitats catalanes i, també, comissionat de la Generalitat de Catalunya pel desenvolupament del Campus Diagonal-Besòs. El Dr. Xavier Gil serà el quart rector de UIC Barcelona, fundada el 1997, després de la gestió dels seus antecessors, el Dr. Jordi Cervós, el Dr. Josep Argemí i el Dr. Pere Alavedra.

Solemne acte

L’acte començarà amb la sessió d’investidura del nou rector de UIC Barcelona, el Dr. Xavier Gil. A continuació, tindrà lloc la inauguració del curs acadèmic: s’iniciarà amb la lectura de la memòria del curs, a càrrec de la secretària general de la universitat, la Sra. Belén Castro, i finalitzarà amb la lliçó magistral, a càrrec del Sr. Josep M. Serra Farré, president del Grup Catalana Occidente.

Sobre UIC Barcelona

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) va néixer l’any 1997 amb l’objectiu d’oferir una formació universitària integral de qualitat i promoure la recerca per servir a la societat. Lligada al món empresarial i amb un marcat caràcter internacional, imparteix 13 graus, 7 dobles graus i prop de 60 programes de postgrau als dos campus que té, situats a Barcelona i Sant Cugat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere