Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Ruta del Paisatge dels Genis engega els dissabtes de tardor amb la sortida de marxa nòrdica “Paisatges de Miró a Mont-roig”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

DissabtesTardor_PaisatgeGenis_Miro

La primera activitat dels Dissabte de tardor de la Ruta del Paisatge dels Genis, serà la sortida de marxa nòrdica “Paisatges de Miró a Mont-roig” que tindrà lloc el dissabte 10 d’octubre.

Amb punt de partida a Colldejou i arribada al Centre Miró a Mont-roig del Camp, els participants recorreran 15 km amb un grau de dificultat baix. La sortida, que començarà a les 9h i durarà 4 hores amb una parada prevista per esmorzar, en recorrerà entorns naturals de gran bellesa natural i patrimonial com  l’ermita de la Mare de Déu de la Roca i la capella de Sant Ramon retratada per Joan Miró en el quadre “Mont-roig Sant Ramon” 1916.

Miró, que durant 65 anys s’instal·lava al Mas durant l’estiu, trobava a Mont-roig la inspiració necessària per crear.

Aquesta activitat especial, organitzada pel Patronat de Turisme del Vendrell a través del seu programa de sortides de marxa nòrdica, vol apropar els paisatges dels genis de la Ruta del Paisatge dels Genis als practicants de la marxa nòrdica.  El Patronat de Turisme del Vendrell és membre de La Ruta del Paisatge dels Genis amb la figura de Pau Casals.

El preu de l’activitat és de 10€ per persona (5€ amb la Targeta de marxa nòrdica) i inclou la Targeta Genial de la Ruta del Paisatge dels Genis. Aquesta és una multi-entrada que dóna accés a l’entrada als centres culturals de la ruta, així com descomptes i promocions en restaurants, allotjaments i empreses d’activitats, entre d’altres.

El Patronat de Turisme del Vendrell posa a disposició dels participants de l’activitat, el servei de transport amb sortida des de Coma-ruga (el Riuet) que farà parades a Tarragona (plaça imperial Tarraco) i Reus (Reus Ploms) per a recollir a les persones d’altres localitats.

Aquells participants que prefereixin anar amb vehicle particular, poden fer-ho.  En aquest cas el punt de trobada serà a Colldejou, punt de sortida de la ruta.

Per poder gaudir de l’activitat és imprescindible fer inscripció prèvia aOficina de Turisme de El Vendrell

informació@elvendrellturistic.com 977- 680010♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere