Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Dones enginyeres: el factor insubstituïble / Universitat Politècnica de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

New Trainees Begin Training Programs

Taula redona amb Ana Cidad, Amparo Muñoz, Ana Darder i Mónica Bragado (dijous 15 d’octubre, sala d’actes de l’ETSEI-UPV, 12.30 h, entrada lliure)

 

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de la Universitat Politècnica de València (ETSEI-UPV) celebra dijous que ve, 15 d’octubre, la taula redona “Dones enginyeres: el factor insubstituïble”.

La xarrada, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’ETSEI de la UPV (edifici 5F, 2n pis), a partir de les 12.30 hores i amb accés lliure, permetrà al públic assistent conèixer, de primera mà, l’experiència professional i humana de quatre enginyeres de reconegut prestigi: Ana María Darder, Mónica Bragado, Amparo Muñoz i Ana Cidad.

Quatre exemples de carreres professionals d’èxit

Enginyera informàtica per la UPV, Ana María Darder és sòcia fundadora i actual subdirectora tècnica d’EDICOM, empresa especialitzada en l’intercanvi electrònic de dades entre empreses (B2B) i la integració d’aplicacions, que té avui dia més de 15.000 clients i 350 empleats en les delegacions d’Espanya, Mèxic, França, l’Argentina, els Estats Units, Brasil i Colòmbia.

Mónica Bragado, per la seua banda, és l’actual directora de Desenvolupament de Negoci i brand ambassador (ambaixadora de marca) a València de Celestica, la multinacional canadenca del sector electrònic, que compta amb més de 25 fàbriques a nivell mundial. A més, als seus 18 anys d’experiència professional en l’àmbit industrial, cal afegir el seu càrrec actual de presidenta del Consell Social de la UPV.

Com Bragado, també és enginyera superior industrial per la UPV Amparo Muñoz, cap de distribució de les explotacions de Xeraco, la Font d’en Carròs i Riola de l’empresa Hidraqua, dedicada al sector mediambiental i que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua.

L’elenc el completa Ana Cidad, directora d’R+D del Centre d’Investigació en Mètodes de Producció de Programari de la UPV, enginyera de Telecomunicacions amb més de 17 anys d’experiència professional, i cofundadora i actual membre del Consell Assessor de l’empresa derivada GEM Biosoft.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere