Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Eurecat becarà 100 universitaris per impulsar la seva incorporació a l’empresa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

eurecat

El Centre Tecnològic Eurecat becarà 100 universitaris els propers dos anys perquè puguin desenvolupar els seus coneixements en el centre com a primera experiència en el món empresarial i tecnològic. La finalitat del programa és aconseguir que almenys un 75% s’incorpori a l’empresa. Amb aquest objectiu, llançarà una primera edició del programa adreçada a universitaris de graus i postgraus tècnics i d’empresa, ja siguin estudiants dels darrers cursos o titulats que no disposin d’experiència laboral. El programa de beques vol esdevenir una plataforma per a l’acceleració de la projecció dels estudiants al món professional.

Les pràctiques professionals tindran una durada d’entre tres mesos i un any en funció dels estudis i de la tipologia de beca. Les beques, que seran remunerades en funció de les hores de pràctiques, aportaran també coneixement en anàlisi i valoració de mercats i en les aplicacions de les tecnologies. Per a la difusió i la promoció del programa, se signaran acords de col·laboració amb les universitats i amb ACC10.

Eurecat és el resultat de la integració dels centres tecnològics ASCAMM, CETEMSA, BDigital, Barcelona Media i Ceteme i aplega l’experiència de 450 professionals, que generen un volum d’ingressos de 40 milions d’euros anuals. El centre dóna servei a més de mil empreses, participa a 160 projectes d’R+D+i nacionals i internacionals de valor estratègic i compta amb 73 patents i set empreses de base tecnològica. Disposa de vuit centres a Catalunya i un a Brasil.En una trobada amb mitjans de comunicació, el president d’Eurecat, Xavier Torra, ha posat èmfasi en la necessitat de comunicar a les empreses tot el que pot oferir-los el seu centre tecnològic. Torra ha recordat les facilitats econòmiques i de millora en la innovació que poden gaudir les empreses si col·laboren amb un centre tecnològic que disposa dels laboratoris i els experts d’Eurecat. D’altra banda, el representant del centre ha apuntat que, de moment, queda per més endavant la integració de Leitat al projecte.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere