Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ATRACCIÓ DE TALENT A LA UAB: Els centres de l’Esfera UAB-CEI cerquen 31 investigadors

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

researcher2_big

El programa P-SPHERE, amb un pressupost global de 10,5 M€, concedirà places post-doctorals de tres anys de durada per fer estades de recerca en els centres de l’Esfera UAB-CEI

 

Finançat pel Programa Marie S. Curie de la Comissió Europea i amb la participació d’alguns centres de l’Esfera UAB-CEI, el programa de contractació d’investigadors P-SPHERE obrirà dues convocatòries, la primera aquest mes de novembre, per atraure investigadors experimentats. Es tracta de l’únic projecte COFUND POST-DOCTORAL finançat a tot l’Estat.

 

El projecte europeu P-SPHERE, coordinat per la UAB i amb la participació d’alguns centres UAB-CEI, obre dues convocatòries per atreure investigadors internacionals. Les convocatòries estan orientades a la recerca interdisciplinària relacionada amb els desafiaments estratègics del programa HORIZON 2020 i a la mobilitat, per tal que els investigadors facin estàncies a institucions, empreses i centres tecnològics.

S’atorgaran 48 contractes post-doctorals de 3 anys de durada per tal de desenvolupar la recerca en l’entorn d’excel·lència que emmarca el campus de la UAB, l’Esfera UAB-CEI, amb un finançament global de 10.470.240€. D’aquesta quantitat, la Comissió Europea aporta el 49%, 5.097.600€, i l’Esfera UAB-CEI aporta el 51% que resta, 5.372.640€.

La primera convocatòria s’obrirà aquest mes de novembre. S’oferiran 31 places d’investigador. La segona, la tardor del proper curs 2016/2017, comptarà amb la contractació de 17 investigadors més.

El programa s’articula al voltant de cinc dominis multidisciplinaris: alimentació, salut, ciutats intel·ligents i sostenibles, patrimoni cultural i materials i energia. La convocatòria convida els investigadors postdoctorals a proposar els seus propis plans de projecte basats en les línies d’algun dels centres de recerca que hi participen.

El projecte compta amb la participació del Centre de Visió per Computador (CVC), de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), de l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE), de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona – Centre Nacional de Microelectrònica (IMB-CNM-CSIC), l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC).i de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

El projecte P-SPHERE compta amb el requeriment de mobilitat internacional pròpia del programa Marie S. Curie (els candidats no poden haver residit o dut a terme la seva activitat principal a Espanya durant més de 12 mesos en els darrers 3 anys immediatament anteriors al tancament de la convocatòria) i està finançat pel programa COFUND 2014 de la Comissió Europea.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere