Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El nou portal digital “Catalan – Architects” es posa en marxa per donar visibilitat als arquitectes catalans

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

El portal www.catalan-architects.com donarà visibilitat arreu del món a 74 estudis d’arquitectura catalans seleccionats per la qualitat del seu treball. La plataforma dóna informació detallada dels gabinets i conté informació actualitzada sobre arquitectes i fotògrafs d’arquitectura, i sobre els projectes més destacats i els més recents. El web també inclou ofertes de treball, ressenyes de projectes i càpsules audiovisuals amb reportatges i entrevistes d’estudis d’arquitectura catalans, així com el relat de la història de l’arquitectura catalana contemporània.

A l’hora de seleccionar els portals que apareixen al web també s’ha tingut en compte la seva projecció internacional, l’arrelament a Catalunya i la joventut dels seus promotors. El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha participat en la presentació del web davant del sector, acompanyat de l’arquitecte de l’estudi Archikubik, Miquel Lacasta, i l’arquitecta de l’estudi Arriola Fiol Arquitectes, Carme Fiol, tots dos membres del Grup d’Impuls de l’Arquitectura. A la presentació també hi ha participat el coordinador del Grup, Josep Font. El portal forma part de la plataforma world-architects que n’incorpora d’altres llocs del món com l’Amèrica del Nord, el Canadà, Mèxic, Àustria, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Portugal, Polònia, Suïssa, la Xina, l’Índia o el Japó. Inclou 2.900 perfils d’arquitectes, rep 255.000 visitants únics cada mes i comptabilitza 1’5 milions de pàgines visualitzades mensualment, amb un 64% de visites provinents d’Europa.

 Catalunya compta actualment amb 1.102 empreses en l’àmbit de l’arquitectura, les quals donen feina directa a 2.357 treballadors. D’aquestes empreses, 1.077 són petites o mitjanes i 25 són grans companyies. Al primer grup hi treballen 2.061 treballadors i al segon, 296. Les empreses d’arquitectura catalanes van generar uns ingressos de 256,62 milions d’euros l’any 2014.♦

El portal … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere