Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

A la Universitat de València arranca el procés per a les eleccions d’estudiants, i s’obri el termini per a presentar les candidatures

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

voto_electronico

Aquest divendres (30 d’octubre) s’obri el termini de presentació de candidatures per a les eleccions d’estudiants de la Universitat de València. Un total de 45.997 persones (39.800 de grau i 6.197 de postgrau) tenen dret a votar el proper 19 de novembre. La gran novetat enguany és l’experiència pilot de vot electrònic en algunes titulacions.

A banda de l’elecció dels 75 representants dels estudiants en el Claustre de la Universitat, se celebren en la mateixa jornada eleccions per a renovació de vacants d’altres estaments i per a elegir membres de les juntes de centre.

Els responsables dels col·legis fan públics els censos aquest divendres. La campanya electoral començarà dilluns 9 de novembre, i les urnes estaran obertes entre les 10 i 19 hores de dijous dia 19.

El president de la Junta Electoral, Carlos Alfonso, explica que enguany, per segona vegada, les candidatures dels estudiants es presenten per mitjans informàtics mitjançant el portal Entreu (https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/)

Però la gran novetat, remarca Alfonso, serà l’experiència pilot del vot electrònic per a l’alumnat de les titulacions de Mestre/a en Educació Secundària, titulacions impartides en l’Extensió d’Ontinyent, i grau de Matemàtiques.♦

 

Informació sobre la innovació del vot electrònic … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere