Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Parc de Recerca UAB crea un Consell de Representació Empresarial

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Business-

El Consell de Representació Empresarial està format per 24 representants d’empreses i pretén ser un espai de diàleg entre els membres del Parc i el sector empresarial

 

El Parc de Recerca Universitat Autònoma de Barcelona ha constituït un Consell de Representació Empresarial per tal de fer partícip a les empreses de la orientació i definició de les línies d’actuació del Parc i millorar la transferència de coneixement de la universitat a la societat.

Entre les funcions del Consell, es troben la d’assessorar al patronat del Parc en l’estratègia a seguir i les activitats i accions que es duen a terme, col·laborar en la detecció de necessitats sectorials i fer propostes d’actuació concretes, participar en activitats relacionades amb els objectius del Parc i recolzar l’organització de trobades i activitats de difusió.

L’acte de constitució del Consell va tenir lloc el passat 30 d’octubre a l’Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB. “La relació entre la universitat i el teixit empresarial és imprescindible per potenciar la transferència de coneixement i crear un entorn innovador. Per això, amb la creació del Consell de Representació Empresarial pretenem acostar-nos a l’empresa i entendre les seves necessitats. I és que la importància d’aquesta col·laboració no és només per promoure la innovació empresarial, sinó també per desenvolupar i aplicar la investigació universitària”, va destacar Buenaventura Guamis, director del Parc de Recerca UAB.

Formen part del Consell 24 representants de les empreses Gallina Blanca, Damm, Lucta, Pepsico, Formatgeries Montbrú, Laboratorios Ordesa, Henkel, Odournet, Air Liquide, Carinsa, Bioiberica, Afinitica, Lamirsa, Ability Pharma, Laboratoris Esteve, Laboratoris Ferrer, AB-Biotics, Laboratoris Kern, BJC Siemens, Scytl, Zetes, Aqualogy, l’Associació d’Empreses Industrials Internacionalitzades (AMEC) i l’Associació d’Amics UAB.

Presidirà el nou òrgan Pere Vallès, conseller delegat de Scytl, empresa líder al mercat global del vot electrònic que va néixer al si d’un grup de recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 El Parc de Recerca UAB

És una fundació sense ànim de lucre, creada per tres entitats líders en investigació: la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA). La seva missió és impulsar i millorar les activitats de transferència de tecnologia i coneixements dels seus membres, promoure l’activitat emprenedora mitjançant la creació de noves empreses basades en la investigació i, en general, facilitar la interacció entre la recerca, el món empresarial i la societat. El Parc de Recerca UAB dóna servei als departaments i grups de recerca de la UAB, així com als centres i instituts ubicats al campus de Bellaterra.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere