Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Steve Miller inaugura la 21ed. del Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

stevemiller

El dimarts 10 de novembre a les 19: 00h el professor Steve Miller inaugurarà la 21a edició del Màster en Comunicació Científica , Mèdica i Ambiental de la UPF Barcelona School of Management amb la conferència “The Public Impact of Impacts: How the media play in the death of Dinosaurs debates“.

Steve Miller, especialista en comunicació científica i en comprensió pública de la ciència, és professor i investigador del Departament d’Estudis Científics i Tecnològics de la University College London. Actualment participa en el projecte europeu RRI Tools, liderat per la Fundació Bancària «la Caixa», i forma part del comitè científic de la xarxa internacional Public Communication of Science and Technology (PCST). Anteriorment va ser director de European Science Communication Workshops (ESConet) i va dirigir la European Network of Science Communication Teachers (ENSCOT).

A l’acte hi participaran també Carme Martinell, directora de la UPF Barcelona School of Management, Ignasi López Verdeguer, director del Departament de ciència de la Fundació Bancària “la Caixa” – entitat que patrocina el Màster-, així com Vladimir de Semir, codirector del Màster i Gema Revuelta, codirectora del Màster i directora del Centre d’Estudis de Ciència, Comunicació i Societat de la Universitat Pompeu Fabra (CCS-UPF).

La conferència serà en anglès i tindrà lloc a la seu de la UPF Barcelona School of Management (c / Balmes, 132, mapa).♦

Entrada és lliure prèvia confirmació d’assistència … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere