Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Seminari a la Universitat d’Andorra: “Eines per a l’entrenament en comunicació i lideratge ascendent, descendent i entre iguals”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

baixa

La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2015, oferirà un seminari titulat “Herramientas para el entrenamiento en comunicación y liderazgo ascendente, descendente y entre iguales”. Aquest seminari, finançat en un 15% per la Fundació Crèdit Andorrà, s’adreça tant a graduats i estudiants universitaris com a professionals, executius i directius. S’impartirà en castellà, a la mateixa Universitat, els dies 4 i 5 de desembre. La preinscripció està oberta fins al 20 de novembre.

Els objectius de la formació inclouen, entre d’altres, entrenar noves habilitats en la interacció amb altres persones, augmentar la capacitat d’influència i inspiració, aprendre a comunicar transversalment, com també dominar les tècniques de la programació neurolingüística.

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere