Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ETSED de la UPV acull les V Jornades Valencianes entorn de l’Ensenyament de Llengües Assistit per Ordinador

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

mejor-ordenador-portatil-acer-aspire-S7

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny de la Universitat Politècnica de València (ETSED-UPV) acull, el divendres 13 i el dissabte 14 de novembre, la celebració de les V Jornades Valencianes entorn de l’Ensenyament de Llengües Assistit per Ordinador.

Sota el títol “Telecol·laboració i xarxes socials”, estan organitzades pel Grup de Recerca CAMILLE del Departament de Lingüística Aplicada de la UPV, en el marc de les trobades regionals EUROCALL (European Association for Computer-Assisted Language Learning).

Set conferenciants de prestigi

L’esdeveniment, ja consolidat, reuneix experts internacionals en la matèria i professorat de llengües, tant de la Comunitat Valenciana com d’altres parts d’Espanya. Els conferenciants convidats per a la present edició són Camino Bueno (Universitat Pública de Navarra), Caoimhín O Dónaill (Universitat de l’Ulster, Irlanda del Nord), Melinda Dooly (Universitat Autònoma de Barcelona), Giorgos Ypsilandis (Universitat Aristotèlica, Tessalònica, Grècia), Pascual Pérez Paredes (Universitat de Múrcia), Joan Tomàs Pujolà (Universitat de Barcelona) I Christine Appel (Universitat Oberta de Catalunya).

Triple presentació

Les jornades estan plantejades amb un doble vessant, teòric i pràctic, en el qual les persones participants podran debatre i intercanviar, de forma dinàmica i interactiva, experiències entorn de les possibilitats que ofereixen les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) en l’aprenentatge permanent d’una llengua estrangera.

Cadascun dels set conferenciants convidats durà a terme una triple presentació, ja que a l’exposició dels fonaments teòrics i al taller pràctic posterior, s’afegirà una posada en comú final amb debat entre els participants.♦

 

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere