Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Eleccions d’estudiants per a la renovació del Claustre de la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Cartelleleccionsweb

Un total de 45.997 persones (39.800 de grau i 6.197 de postgrau) tenen dret a votar aquest dijous (19 de novembre) en les eleccions d’estudiants per a la renovació parcial del Claustre de la Universitat de València. La gran novetat enguany és l’experiència pilot de vot electrònic en algunes titulacions. Els col·legis obriran les urnes de votació des de 10 fins les 19 hores.

A banda de l’elecció dels 75 representants dels estudiants en el Claustre de la Universitat, se celebren en la mateixa jornada eleccions per a renovació de vacants d’altres estaments i per a elegir membres de les juntes de centre.

La gran novetat d’enguany és l’experiència del vot electrònic. Els estudiants i les estudiantes de la Facultat de Ciències Matemàtiques, del màster de Professor/a en Educació Secundària i del Campus d’Ontinyent (en qualsevol de les titulacions que allí s’imparteixen) votaran electrònicament per al Claustre i per a les juntes de centre.

Per a exercir el vot electrònic, s’ha d’obtenir la clau electoral a través d’un procediment molt senzill, per al qual s’ha d’entrar en el portal de vot electrònic (voto.uv.es).

Les instruccions les poden veure en la pàgina web de la Junta Electoral UV (www.uv.es/jelectoral). En tot cas quan s’activarà el portal, el propi programa, una vegada que s’accedisca a ell, els guiarà per a obtenir la clau. La clau es podrà obtenir a partir de dimarts 17 de novembre, però no es podrà votar amb ella fins el dia 19 a les 10 del matí.

Als estudiants i a les estudiantes del màster universitari de professor/a en educació secundària el programa els donarà l’opció de decidir en quin centre dels quals imparteixen el màster desitgen exercir el seu vot (Facultat de Magisteri o Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació).

Al poder votar en dues eleccions, l’estudiant o l’estudianta haurà d’obtenir una clau per a cada elecció (el programa li presentarà les dues opcions). Per a qui obtinga la clau el mateix dia 19 a partir de les 10 del matí el programa li permetrà votar immediatament després d’obtenir la clau, encara que si desitja votar en les dues eleccions haurà de, com s’ha dit, obtenir una clau per a cada elecció i votar una vegada en cada elecció.

El programa garanteix l’absoluta confidencialitat del vot i no guarda informació que permeta identificar el vot d’una persona.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere