Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Diario Médico” premia dues iniciatives innovadores de UIC Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

unnamed

 

“Diario Médico” va premiar dues iniciatives innovadores de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) en una vetllada que va tenir lloc la nit del 16 de novembre al Teatre Nacional de Catalunya. L’acte, que va aplegar un gran nombre de personalitats i professionals del sector sanitari, corresponia a la XIV edició dels premis que “Diario Médico” organitza anualment per guardonar les millors idees del sistema estatal de salut espanyol.

En aquesta edició, UIC Barcelona ha rebut el premi per una assignatura del Grau en Medicina i per la recerca sobre les cèl·lules mare que duu a terme el “Regenerative Medicine Research Institute”. L’assignatura premiada, que porta per títol ‘Presa de decisions apropiades en Medicina’ i que imparteix el Dr. Xavier Corbella, la Dra. Àngels Martos i Dra. Esther Jovell, pretén que els estudiants coneguin l’entorn de la macro, meso i micro gestió i els diferents agents, variables i indicadors per prendre decisions més apropiades. 

El guardó que va recollir el Dr. Maher Atari, director del “Regenerative Medicine Research Institute”, li va ser lliurat en reconeixement de tot el seu equip, que un cop identificat el potencial de les cèl·lules mare obtingudes a partir de la polpa dental, està treballant en simplificar el procés d’aïllament i cultiu, que és complex i car.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere