Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Vall d’Hebron Institut de Recerca se suma al Giving Tuesday amb tallers científics i festa a L’illa Diagonal de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

Imagen1

 

#GivingTuesday, el moviment global de solidaritat, se celebrarà per primera vegada a Catalunya el pròxim dimarts dia 1 de desembre. Està promogut per 19 organitzacions no governamentals, d’entre elles el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), i entitats socials amb l’objectiu de fomentar l’acció de donar a través del voluntariat o donacions a més de 180 projectes inscrits a www.givingtuesday.cat. El moviment és una crida a la societat més enllà de les campanyes de Nadal i té el seu origen als Estats Units.

El lema de la campanya del VHIR al web de #GivingTuesday és Apadrina a un jove investigador. Inverteix en salut, inverteix en vida. Els diners que es recaptin a través d’aquesta iniciativa es destinaran al Programa de beques predoctorals per a la formació de joves investigadors.

El divendres 27 de novembre de 16h a 19h, el VHIR realitzarà un acte de la campanya al centre comercial l’Illa Diagonal de Barcelona amb diferents accions divulgatives, gratuïtes i obertes a tothom: música, tallers científics a càrrec dels investigadors del grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia, accions de sensibilització per animar a més persones a unir-se als ja més de 1.200 Amics de la recerca a Vall d’Hebron. A més a més, des de les 12 del migdia hi haurà captadors al centre comercial, informant sobre la possibilitat de ser Amic del VHIR. L’esdeveniment a l’Illa Diagonal coincideix amb el conegut com Black Friday, un dia de consum, una bona oportunitat per conscienciar a tothom de donar per la recerca.

 

AGENDA

Dia: divendres 27 de novembre

Horari: de les 16.00 a les 19.00 hores.

Lloc: planta 1 de L’Illa Diagonal

Tallers científics

  • El cos humà
  • Construeix una molècula d’ADN amb llaminadures
  •  Extracció d’ADN d’un tomàquet

 

Taula informativa

  •  Què fem al VHIR
  • Fes-te ‘Amic de Vall d’Hebron’

 

Fes suport a la Recerca

§  Venda de samarretes, gorres, tasses i bosses del VHIR amb missatges compromesos i solidaris

 

Fes-te una foto amb la bata d’investigador del VHIR

Coneix la VHIR, la nostra mascota

Actuació musical

§  16.30-17.00 Actuació de la Coral de l’Hospital Vall d’Hebron al vestíbul de l’AC Hotel Diagonal l’Illa, a una de les entrades del centre comercial.♦

 

IMATGE: Foto de l’equip investigador que farà els tallers amb cartells de suport al Giving Tuesday. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere