Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Oberta la matrícula per als tradicionals tallers nadalencs del Jardí Botànic / Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

nadal_botanic_Web

El Jardí Botànic de la Universitat de València organitza, del 28 al 31 de desembre, els seus tallers nadalencs. Durant quatre dies, xiquetes i xiquets entre 3 i 12 anys estudiaran les plantes típiques de l’època, elaboraran cuina nadalenca, realitzaran jocs tradicionals i es relacionaran amb la música, entre altres activitats. El període de matriculació ja està obert.

 

Aquestes propostes, organitzades pel Gabinet Didàctic del Jardí Botànic de la Universitat de València, giren al voltant de les tradicions on es propicia que les persones participants en els tallers puguen gaudir del Jardí amb activitats lúdiques, a més d’aprendre tot allò que envolta el món de les plantes, “en una ambient saludable i encisador”, apunten des del Jardí. 

“Aquestes festes tenen una simbologia que es reflecteix en les plantes que omplin els llocs i els llars, conèixer aquestes plantes, el seu origen i la seua simbologia és una de les propostes que farem en aquests tallers”, afegeixen.

Els tallers es desenvoluparan tots els dies de 10 a 14 hores, i hi ha possibilitat d’ampliar l’horari de 8:30 a 10 i de 14 a 16 hores, portant-se el dinar. El preu del taller complet és de 80 euros i de 21 euros els dies solts.♦

Per a fer reserves i consultes:  96 315 68 18    gab.didactic@uv.es

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere