Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació dels projectes de la 19ª edició del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images

La presentació oral dels projectes de la 19a edició del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses de la Universitat Rovira i Virgili té lloc aquest divendres, 27 de novembre a les 11 h. al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi) de la Fundació URV – Avinguda dels Països Catalans, 18 (campus Sescelades) a Tarragona.

 Els estudiants exposen les decisions més rellevants dels projectes empresarials que han realitzat al llarg dels seus estudis. Partint d’una idea de negoci, han treballat per tal de dissenyar organitzacions que puguin competir amb garanties d’èxit dins el complex, competitiu i incert entorn actual.

Es presenten nou projectes: ENDTEC, Building, Marina Luxury Resort, Mediterradiant, Rocarell, YsiMKB, Think Up, @Home i BYGSA. 

 

11.00 – ENDTEC

Fabricació de taüts de bioplàstic amb decoració personalitzada.

11.30 – i-Building

i-Building és una forma innovadora de lloguer d’habitatges sostenibles que faciliten la vida de les persones oferint uns serveis afegits.

12.00 – Marina Luxury Resort

Resort de luxe situat a Cap Salou, al terme municipal de Salou. Aquest complex turístic és format per un port esportiu, un hotel de 5 estrelles GL, un restaurant gastronòmic i una àrea deshopping.

12.30 – Mediterradiant

Desenvolupament d’un producte que permeti escalfar qualsevol espai fred (grans espais o exteriors) mitjançant un sòl radiant o tèrmic de fàcil instal·lació, altament eficaç, elegant, confortable, sostenible i segur.

13.00 – Rocarell

Elaboració i envasat d’oli d’oliva verge extra ecològic dins l’àmbit de Catalunya.

16.00 – YsiMKB

Fabricació de maletes amb un sistema de buit per a reduir el seu volum un cop tancades.

16.30 – Think Up

Nou concepte d’auto bugaderia, introduint dins l’espai i l’activitat, altres ofertes comercials, com són els serveis de bar i restauració, una botiga de productes de segona mà i reciclats i tot combinat amb la organització d’exposicions i esdeveniments culturals.

17.30 – @Home

Empresa de serveis que ofereix un espai alternatiu polivalent de negocis i oci, en la zona d’embarcament de la Terminal T1 de l’aeroport El Prat – Barcelona, que permeti als transumers de negoci optimitzar els temps d’espera durant els seus desplaçaments.

18.30 – BYGSA

Empresa de serveis ja existent, al sector de la construcció dins l’obra pública civil, especialitzada en obres hidràuliques, concretament en grans regadius. També ofereix treballs de tot tipus dins la seva especialitat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere