Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

XVI Jornada d’Emprenedors i Innovació a la UdL / GlobaLleida

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Fotolia_53013584_M

La Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària de la Universitat de Lleida organitza conjuntament amb GlobaLleida el pròxim 14 de desembre la XVI Jornada d’Emprenedors i Innovació “Endavant, per a l’Emprenedoria i el Creixement Empresarial”.

Com en les passades edicions, la Jornada té com a objectiu escoltar a experts del món econòmic i empresarial, amb conferències i taules rodones d’experiències empresarials.

Enguany està prevista la presència de Pau Garcia Milà, empresari català conegut sobretot per ser un dels creadors i fundadors d’EyeOs al 2006, i a més és un dels fundadors de la xarxa social Bananity. Comunicador en emprenedoria social i noves tecnologies, també és autor de diversos llibres i ha obtingut múltiples reconeixements amb premis a l’emprenedoria i innovació.

L’altra ponent que destacarà en aquesta Jornada és Carme Ruscadella, cuinera catalana propietària del famós Restaurant Sant Pau, a Sant Pol de Mar i del Restaurant Sant Pau a Tòquio (Japó), amb tres i dues estrelles de la Guia Michelin respectivament. La Carme és una de les cuineres més innovadores del panorama actual, autodidacta i avantguardista, però sempre a prop de la tradició culinaria catalana.

Per acabar, la Jornada es completarà amb una taula rodona d’experiències empresarials i amb la presentació de l’Informe d’emprenedoria del 1r semestre’2015 publicat per l’Observatori de l’Emprenedoria iniciativa posada en marxa recentment per GlobaLleida i la UdL.

La Jornada s’inclou dins de l’oferta que la UdL ofereix com a activitats de formació bàsica transversal i dóna dret a reconèixer 1ECTS de Matèria Transversal.♦

 PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere