Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Consulta als universitaris sobre el nou model d‘ordenació acadèmica aquest dimarts i dimecres a la UdL. I aquest dijous a la UB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

Universitat de Lleida (UdL)

Està previst per aquest dimarts 15 i dimecres 16 de desembre un Referèndum popular de l’estudiantat sobre el 3+2. Amb urnes de 9h a 21 hores.♦ 

 

Octaveta_Pxgina_1

Universitat de Barcelona (UB)

El dijous 17 de desembre, els estudiants de la Universitat de Barcelona faran una consulta sobre la nova ordenació acadèmica dels ensenyaments de la Universitat de Barcelona, conegut popularment com a 3+2.

La consulta, que té el suport del Vicerectorat de Política Acadèmica, Estudiants i Qualitat, conté tres qüestions:

  1. Estàs a favor que no s’apliqui la nova ordenació dels ensenyaments (coneguda popularment com a 3+2) fins que s’obri un procés de debat i participació?
  2. Creus que és factible, per l’estudiantat, afrontar el canvi de model del sistema d’ensenyament universitari tenint en compte l’actual cost dels graus i màsters i el sistema de beques?
  3. Seguint criteris exclusivament acadèmics, creus que el grau que curses, o que has cursat, s’hauria d’impartir en tres anys?

Aquesta última pregunta no l’han de respondre els estudiants dels graus de Medicina (ha de tenir 360 crèdits), Farmàcia i Odontologia (han de tenir 300 crèdits), ni Mestre d’Educació Infantil, Mestre d’Educació Primària, lnfermeria, Nutrició Humana i Dietètica, Podologia, Dret i Psicologia (han de tenir 240 crèdits).

Poden participar en aquesta consulta tots els estudiants de grau i màsters oficials de la Universitat de Barcelona. El dia de la votació, cada centre disposarà de dues urnes, una per als estudiants de grau i una altra per als estudiants de màster d’aquella facultat. La jornada electoral durarà de 9 a 20 hores ininterrompudament.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere