Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Blanquerna-URL: Xerrada “Les xarxes socials i l’entorn digital. El món de la salut al teu abast” en els Tallers ‘Una universitat per a la Gent Gran’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

img_35430

dijous, 14 gener, 2016 – 10:00 a 12:00. Xerrada: “Les xarxes socials i l’entorn digital. El món de la salut al teu abast”.  Sala d’actes,  Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (c. Padilla, 326.

La Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-Universitat Ramon Llull organitza la 1a edició del cicle de xerrades i tallers amb el títol ‘Una universitat per a la Gent Gran’ dedicada a temes de salut.

Es tracta d’un programa sobre diferents temes que fan referència a la salut(alimentació, prevenció de malalties, exercici físic…) adreçat a la gent gran que vol ampliar els seus coneixements en un entorn universitari.

Les sessions tindran lloc un dijous al mes de 10 a 12h a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL (c. Padilla, 326 de Barcelona). La inscripció és gratuïta però cal confirmar l’assistència a Olga Oliver al correu-electrònic olgaoc@blanquerna.edu. Les places són limitades.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere