Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Sessió informativa a Barcelona de les “Marie Skłodowska-Curie Actions” (MSCA) de la Comissió Europea / Locals d’ESADE Business School -URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logo-barcelona

Lloc: ESADE Business School (ESADEFORUM) – Universitat Ramon Llull

Dia i Hora: Divendres, 29 de gener del 2016. De 09.30 h a 14.15 h

De vegades, les empreses no tenen necessàriament les instal·lacions, els recursos financers o de capital humà necessaris per executar els seus projectes de recerca. Gràcies a les accions Marie Sklodowska-Curie (MSCA) de la Comissió Europea, ara és possible que PIMES i altres empreses col·laborin amb organitzacions d’investigació acadèmica, que tinguin accés al seu equip, i que puguin integrar alguns dels seus investigadors altament qualificats dins dels projectes d’investigació de l’empresa.

La transferència de la ciència i la tecnologia d’avantguarda dels grups acadèmics cap a les PIMES és un element clau de l’èxit de la innovació. A més, sabem que els investigadors ben capacitats, amb mentalitat empresarial i que es poden moure entre l’àmbit acadèmic i empresarial són essencials per a aquesta reeixida col·laboració.

En aquest sentit, el programa MSCA està promovent col·laboracions comercials i acadèmiques que se centren en donar als investigadors habilitats i oportunitats adequades per ajudar les pimes i d’altres empreses a créixer.

Objectiu de l’acte

MSCA ha posat en marxa una campanya de promoció a tot Europa per tal de donar més informació pràctica sobre com participar en les seves accions. L’objectiu també és presentar les últimes oportunitats de negoci en l’àmbit del nou programa marc de recerca HORIZON 2020. Durant aquestes sessions informatives s’explicarà el procés de sol·licitud i es donaran exemples concrets d’aliances de col·laboració.

És un acte que interessa sobretot a una empresa amb departament d’R+D, un centre d’investigació o una universitat.

Acte a Barcelona

 -ESADE Business School (ESADEFORUM) /URL: Av. de Pedralbes, 60-62 – Barcelona.

-Divendres, 29 de gener del 2016. De 09.30 h a 14.15 h.♦

 

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere