Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

VIII Jornades Visions d’Amèrica Llatina – Condicions laborals decents per a tots i totes / Universitat de Girona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imag

 

La primera ponència de les VIII Jornades Visions d’Amèrica Llatina de la Universitat de Girona (UdG), sota el nom Condicions laborals decents per a tots i totes anirà a càrrec del  Dr. Xavier Martínez, Doctor en Sociologia i Llicenciat en Antropologia per la Universitat de Barcelona. Actualment és investigador i professor de Sociologia de l’Educació a la UB. Les seves investigacions s’han centrat en les polítiques i desigualtats educatives en les societats modernes. Ha publicat Les beques a examen (Fundació Jaume Bofill, 2015) i La innovación social ante los desafíos del benestar (Fundación Encuentro, 2015).

Els estudiants de GRAU podeu aconseguir 2 crèdits, havent superat l’avaluació del curs i realitzant 25 hores d’Activitats Solidàries en qualsevol de les més de 100 entitats i ONG amb qui tenim signat conveni de col·laboració. Cal sol·licitar la inscripció a través del web de l’Oficina de Cooperació del 18 de gener al 3 de febrer.

Aquest curs està obert a tothom; si hi voleu assistir, només cal que ens envieu les vostres dades (nom i cognoms, e-mail, entitat, ONG o departament de la UdG) a cooperacio@udg.edu.

Aquesta 8a edició ha estat dissenyada conjuntament per les universitats de Girona, Lleida, Rovira i Virgili i Pompeu Fabra.♦

 Més informació i Programa … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere