Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les institucions europees a Barcelona organitzen el 9è Concurs d’Articles sobre la Unió Europea

Notícia anterior
Notícia posterior

2013-11-14-Europe

El certamen s’adreça a estudiants universitaris o recent graduats. Els autors dels textos guanyadors participaran en un viatge de periodistes a Brussel·les

 Amb l’objectiu de reforçar l’interès i el coneixement dels futurs professionals de la informació sobre el procés de construcció europea i les polítiques i institucions comunitàries, la Representació de la Comissió Europea i l’Oficina del Parlament a Barcelona obren la 9a edició del Concurs d’Articles sobre la Unió Europea.

El concurs s’adreça a estudiants universitaris o joves que s’hagin graduat durant els darrers cinc anys. Els participants han d’escriure un article sobre la Unió Europea en qualsevol de les dues categories proposades: opinió i informació. Poden presentar-se textos en català, castellà, anglès i francès; i en qualsevol gènere periodístic (notícia, reportatge, entrevista, crònica, comentari…).

Els treballs seran valorats per un jurat format per membres de la Representació de la Comissió i el Parlament Europeu a Barcelona i periodistes especialitzats en temes comunitaris. Els autors dels articles guanyadors tindran l’oportunitat de participar en un viatge de periodistes a Brussel·les on podran conèixer de prop la realitat de les institucions europees.

El Concurs d’Articles sobre la Unió Europea es va organitzar per primer cop el 2007 i des de llavors ofereix als estudiants l’oportunitat de conèixer a fons les institucions de la UE i de convertir-se, per un dies, en corresponsals a Brussel·les. Des de la primera edició una vintena de joves ja han participat en visites de periodistes a la capital comunitària. Aquestes visites permeten conèixer de primera mà el dia a dia de les institucions i accedir a trobades amb membres de la Comissió, eurodiputats i d’altres representants de la UE.♦

 

Bases del concurs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere