Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada sobre la dieta mediterrània i la salut / UAB

Notícia anterior
Notícia posterior

nutricion-sabadell-dieta-mediterranea

Aquest dimarts, 9 de febrer, a les 18h, la Universitat Autònoma de Barcelona  reunirà a l’edifici UAB-Casa Convalescència destacats experts en l’estudi dels efectes de la dieta mediterrània en la salut, tant des de l’àmbit de la recerca científica com des del sector industrial o la gestió.

En la sessió “La dieta mediterrània i la salut” hi participarà Carlos A. González, de la Unitat de Nutrició i Càncer de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), qui presentarà l’estudi EPIC; Ramón Estruch, de l’Institut de Medicina Interna de l’Hospital Clínic (Departament de Medicina de la UB), per presentar l’estudi Predimed; José López Miranda, de la Unidad de Lípidos y Arteriosclerosis del Hospital Universitario Reina Sofía (Universidad de Córdoba), per presentar l’estudi Cordioprev; Fernando López Segura, del mateix centre, qui oferirà una xerrada sobre RDA’s (Recommended Dietary Allowances); Álvaro González Coloma, de la Fundación Patrimonio Comunal Olivarero, per parlar dels “Objectius i oportunitats en I+D+i” en aquest sector; iFernando J. Burgaz, Director General de Alimentación del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, qui parlarà sobre la promoció de la Dieta Mediterrània.

L’activitat s’emmarca en la 30ª edició dels seminaris “Aspectes Generals i d’Investigació Bàsica en Càncer de Mama” i en el Programa de Formació de la Xarxa Temàtica  “Estudi del Càncer de Mama”, organitzats pel Grup Multidisciplinari per a l’Estudi del Càncer de Mama (GMECM) sota la direcció del doctor Eduard Escrich. L’acte tindrà lloc a l’aula magna de l’edifici UAB-Casa de Convalescència (Sant Antoni M. Claret, 171, Barcelona).

La jornada compta amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino, la Fundación Patrimonio Comunal Olivarero, la Interprofesional del Aceite de Oliva Español, la Sociedad Española de Senología y Patología Mamaria, i la Fundación Sandra Ibarra de Solidaridad Frente al Cáncer.

Programa de la jornada … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere