Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les universitats analitzaran a València les oportunitats del corredor mediterrani

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

a1

La Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà el pròxim 12 de febrer el Fòrum Vives  “El corredor mediterrani, eix d’oportunitats”. La jornada reivindicarà la importància de la infraestructura per a l’arc mediterrani i oferirà un espai d’anàlisi de la qüestió a representants d’entitats i agents socials, econòmics, empresarials i universitaris dels territoris de parla catalana.

El Fòrum serà obert pel president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la UPV, Francisco J. Mora, juntament amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. A continuació, el secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, compartirà una taula rodona sobre “El corredor mediterrani i el territori en xarxa. Urgències i oportunitats “amb el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, juntament amb el gerent de Logística de Ford Espanya, Luis Rafecas; el responsable de Compres de Serveis Logístics del Hub Iberia de l’empresa Basf, i el catedràtic i professor del Departament d’Enginyeria i Infraestructura dels Transports de la UPV, José Vicente Colomer. El debat serà moderat pel rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet.

La Xarxa Vives d’Universitats vertebra el corredor mediterrani del coneixement, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió transfronterera de l’Europa Mediterrània.♦

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere