Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Primer concurs de bandes de música de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

cartell+FM_BANDES+MUSICA

Presentació del Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL):

Amb motiu de la celebració de la XXª edició de la Festa Major de l’Estudiantat de la UdL, tenim el plaer d’anunciar el PRIMER CONCURS DE BANDES DE MÚSICA DE LA UDL!

El concurs, les bases del qual les trobareu en aquest link: BASES BANDES MÚSICA UDL , consistirà en la presentació d’un videoclip, vídeo, curt o qualsevol mena de muntatge on es vegi al vostre grup (FORMAT PER ALUMNES DE LA UDL) cantant una cançó, pròpia preferiblement (tot i que entenem que hi hagi grups de versions).

La mecànica del concurs consistirà en:

1) Penjar el vídeo a YOUTUBE
2) Enviar l’enllaç al correusecretaria.ceudl@udl.cat especificant el nom del grup, membres i informació general sobre el mateix ABANS DEL 4 DE MARÇ!
3) El dia 6 DE MARÇ, els penjarem a la pàgina de Facebook del CEUDL on haureu d’haver donat “M’AGRADA” per a poder participar. 
– La gent haurà de donar “M’AGRADA A LA PÀGINA I també M’AGRADA A L’ENLLAÇ DEL VOSTRE VÍDEO” per a què els vots siguin vàlids ENTRE EL DIA 7 I 18 DE MARÇ, quan es tancaran les votacions.
– Els cinc finalistes passaran a una fase final on hauran d’actuar en directe davant d’un JURAT on s’atorgaran puntuacions, trofeus i es decidirà l’ordre final de guanyadors.

La banda GUANYADORA tindrà el privilegi de ser una de les que toqui a LA FESTA MAJOR DE L’ESTUDIANTAT DEL 21/04/2016 i també rebran un val per a poder gravar 2 temes als estudis Phonorec Studios – Estudi de Gravació (http://phonorecstudios.cat/).

La banda que quedi en SEGON LLOC tindrà un val per a 10 hores d’assaig als Bucs Lleida (http://www.bucs.cat/) i podran REALITZAR UN CONCERT A La Nuit Discothèque!

Animeu-vos a participar!!!!

Per qualsevol aclariment o dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a:

Despatx 0.12 (Edifici del Rectorat)  consell@estudiantat.udl.cat  973 70 20 32

 Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida

 

BASES DEL CONCURS … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere