Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Politècnica de València, la Universitat de València i l’Institut Valencià d’Art Modern han signat el conveni de creació de la Càtedra d’Estudis Artístics

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

becas-para-estudios-artisticos-en-roma

La Universitat Politècnica de València (UPV), la Universitat de València (UV) i l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) han signat el conveni de creació de la Càtedra d’Estudis Artístics.

La Càtedra, que tindrà una vigència inicial de dos anys, permetrà posar els fons de l’IVAM al servei dels investigadors, i té com a objectiu l’anàlisi de les connexions entre l’art modern i contemporani, tant en l’àmbit local com en el global.

Francisco Mora: “Tindrà un impacte important en les nostres escoles de Belles Arts, Arquitectura i Disseny”

El conseller d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, Vicent Marzà; el director de l’IVAM, José Miguel G. Cortés; i el rector de la UV, Esteban Morcillo, han formalitzat l’acord al costat del rector de la UPV, Francisco Mora, que ha destacat l'”important impacte que tindrà aquest conveni en les nostres escoles de Belles Arts, Arquitectura i Disseny”.

“La Càtedra que acabem de crear”, ha afegit Mora, “permetrà una comunicació molt fluida entre les tres grans institucions, i ja sols l’aprofitament de tots els nostres recursos ens donarà moltes opcions”.

El seminari Fronteres i Límits, entre les activitats ja programades

La Càtedra estarà codirigida pels professors Juan Vicente Aliaga (UPV) i Vicente Sánchez Biosca (UV), i es plasmarà, entre altres activitats, en la realització de publicacions i la celebració de cursos i seminaris.

Entre aquests darrers, ja està programat Fronteres i Límits, un seminari sobre els conceptes de frontera, límit i territorialitat en les cultures moderna i contemporània europees, que tindrà ponents de prestigi internacional.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere