Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

WebRTC Barcelona meetup – Mobile World Congress edition (MWC16) de la Universitat Pompeu Fabra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logowebrtc.JPG

En paral·lel a la celebració de la 16a edició del Mobile World Congress a Barcelona, el dimarts 23 de febrer, de 18.00 a 21.00 hores,  l’auditori del campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) (Roc Boronat, 138. Barcelona) acollirà el WebRTC Barcelona meetup, una trobada d’experts de la industria de la comunicació en web a temps real, enginyers, desenvolupadors de programes, acadèmics i professionals de les telecomunicacions, coorganitzada pel Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC) de la UPF.

WebRTC és un estàndard web, una tecnologia i un moviment que vol fer més accessibles les comunicacions a partir de JavaScript API (Application Programming Interface), una interfície que especifica com diferents components de programes informàtics haurien d’interaccionar . 

L’acte es podrà seguir en streaming, s’iniciarà a les 18.10 hores, amb una exposició sobre l’evolució del webRTC al llarg de l’any i, seguidament,  començaran els dos panels principals en que s’articula l’acte, el primer dels quals “webRTC standards”, a les 18.20 hores,  comptarà amb la participació de tres panelistes: Dominique Hazael Massieux (W3C), Victor Pascual (Oracle) i Istvan Latjos (GSMA), que daran pas a una taula rodona de debat i participació amb tots els assistents.

A les 19.40 està previst el segon dels panels amb el títol “Accelerating the mobile developer experience”, en què hi participaran Óscar Divorra (Tokbox), Guy Redmill (Gintel) i Jean Deruelle (Telestax) amb una taula rodona per fomentar el diàleg entre els experts i el públic assistent.♦

 

WebRTC Barcelona meetup – Mobile World Congress edition (MWC16) … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere