Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

A punt de començar els plans formatius d’emprenedoria de Garantia Juvenil

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

baixa

Encara estàs a temps per apuntar-te a una de les formacions per posar en marxa un negoci aprofitant les fortaleses territorials amb una aplicació de tecnologia, innovació o nous models de negoci. Consulta els diferents projectes i contacta ja amb les entitats que els gestionen.

 

Programa joves emprenedors innovant al territori

Si ets jove, tens entre 18 i 29 anys i no estàs estudiant ni treballant pots participar en el nou programa d’emprenedoria juvenil que ofereix formació i assessorament per posar en marxa una idea de negoci que aprofiti una fortalesa territorial amb una aplicació de tecnologia, innovació o nous models de negoci i que tingui un alt potencial d’impacte al territori.

Més de 40 entitats participen en el programa i són 16 les entitats promotores. Cadascuna d’elles desenvolupa un projecte especialitzat en la fortalesa competitiva d’un determinat territori. 
Cadascun dels projectes es desenvoluparà en tres fases, de dos mesos de durada cadascuna:

• Selecció de les persones que participaran en el programa. 
• Formació en tecnologia i innovació aplicada a la fortalesa territorial (70%) i en gestió empresarial (30%). 
• Tutorització per part d’experts en emprenedoria per tal que els participants puguin desenvolupar el seu projecte d’empresa.

Contacta amb les entitats que participen en el programa i sol·licita informació:

Entitats promotores

Garantia Juvenil es una iniciativa europea d’ocupació per combatre l’atur juvenil. Aquests programes enmarcats en el programa Catalunya Emprèn, estan subvencionats en el marc d’aquesta iniciativa de Garantia Juvenil, la iniciativa d’Ocupació Juvenil i cofinançats pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Coneixement.

 

Ajuts a l’autoocupació de joves

Si ets jove, tens entre 16 i 29 anys i una idea de negoci, pots obtenir un ajut de 9.080,40€ (equivalent dotze mensualitats del salari mínim) si t’estableixes com a autònom/a. Si hi estàs interessat/da pots adreçar-te a qualsevol entitat de la Xarxa Emprèn per obtenir més informació sobre l’ajut i també acompanyament expert per a la posada en marxa de l’activitat: informació, orientació, formació, assessorament en el pla d’empresa i suport a la consolidació.

Per accedir a aquests programes cal estar inscrit a la Garantia Juvenil. Les condicions per poder-s’hi inscriure són no estar treballant ni estudiant. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.♦

 

WEB de Garantia Juvenil … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere