Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPV acull la celebració del VII Congrés Internacional d’Arquitectura Blanca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

La Càtedra Blanca de València ha programat la celebració en la Universitat Politècnica de València (UPV), entre el dijous 10 i el dissabte 12 de març de 2016, del VII Congrés Internacional d’Arquitectura Blanca (CIAB7).

Considerat un dels fòrums d’intercanvi d’experiències arquitectòniques realitzades en formigó blanc de major prestigi internacional, cada edició exposa una selecció dels millors estudis que treballen amb el formigó com a matèria primera dels seus projectes.

Act Romegiali i Pereda/Pérez Arquitectes, inici d’un programa de primer nivell

Per a la setena edició del congrés, l’organització ha completat un programa de primer nivell, que començarà el dijous, després de la inauguració oficial i el lliurament de premis del XIV Concurs de Càtedra Blanca, amb Act Romegialli, l’estudi fundat en 1996 per Gianmatteo Romegialli, Angela Maria Romegialli i Erika Gaggia van Hardeveld.

Posteriorment, la sessió vespertina tindrà com a protagonista a l’estudi pamplonés Pereda/Pérez Arquitectes, que acumula 46 guardons i reconeixements nacionals i internacionals des de 1997 (l’últim, en 2015, el Premi Ciutat, Urbanisme i Ecologia AVNAU EHAHE COAVN).

b720 Fermín Vázquez Arquitectes, el Grup Aranea i Peter Kunz, per a divendres i dissabte

El divendres al matí arribarà el torn de Peter Kunz, arquitecte de reconegut prestigi membre de la Federació Suïssa d’Arquitectes des de 2002, i del Grup Aranea, creat en 1998 per l’enginyera agrònoma per la UPV Marta García Chico i l’arquitecte per la UPV Francisco Leiva Ivorra.

b720 Fermín Vázquez Arquitectes, estudi fundat pel creador madrileny al costat d’Ana Bassat en 1997 i caracteritzat per la seua arquitectura contemporània compromesa amb l’ús responsable dels recursos naturals, posarà el dissabte al migdia fermall final a CIAB7.

Comunicacions de caràcter històric, teòric o tecnològic, com a complement

CIAB7 es complementa, a més, amb una sèrie de comunicacions de caràcter històric, teòric o tecnològic que mostren les últimes novetats desenvolupades per les empreses que duen a terme la seua labor en l’àmbit del formigó.♦

 

Web oficial CIAB7 … CLICAR AQUÍ

 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere