Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Primera Conferència HEIRRI ‘Ensenyament, Recerca Responsable i Innovació a la Universitat’

Notícia anterior
Notícia posterior

baixa (2)

La primera conferència HEIRRI ‘Ensenyament, Recerca Responsable i Innovació a la Universitat’ se celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona el proper 18 de març 2016. La conferència vol ser un fòrum estimulant per discutir noves formes d’ensenyar i aprendre com la recerca i la innovació s’han d’adaptar als temps actuals. La primera conferència HEIRRI està oberta a contribucions que hi vulguin presentar pràctiques i aprenentatges sobre com els diferents elements de l’RRI —com la integritat de la recerca, la igualtat de gènere, la governança de la ciència, l’accés obert, la participació del públic, i també l’anticipació, la diversitat, la inclusió, la reflexió, la capacitat de resposta, la sostenibilitat, la transparència i altres— s’integren en els programes d’educació superior i els resultats d’aprenentatge que se n’obtenen. Es valoraran amb interès les aportacions de diferents països, contextos i disciplines, tant de les humanitats, com les ciències naturals i socials, que donen un enfocament multidisciplinari a l’RRI.

Què és HEIRRI?

HEIRRI (Higher Education Institutions & Responsible Research and Innovation) és un projecte europeu que té com a objectiu integrar el concepte de “Recerca i Innovació Responsables” (RRI) en les carreres universitàries de ciència i tecnologia, de manera que la recerca i la innovació responguin a les necessitats, valors i expectatives de la societat. HEIRRI va començar l’1 de setembre de 2015, i tindrà una durada de tres anys amb un pressupost aproximat d’un milió i mig d’euros.

HEIRRI està liderat per la Universitat Pompeu Fabra i hi participen la Universitat d’Aarhus (Dinamarca), la Universitat de Bergen (Noruega), la Universitat d’Split (Croàcia), l’Institut d’Estudis Avançats (Àustria), la Fundació Bancària “la Caixa” (Barcelona), l’empresa Innovatec (Madrid), la xarxa europea de museus i centres de ciència Ecsite, i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP, que presideix GUNi, la Xarxa Global d’Universitats per la Innovació, amb 208 universitats de 78 països).♦

 Web oficial … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere