Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Politècnica de València: “Poliniza Dos 2016”

Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

Obert fins al 8 d’abril el termini de presentació de sol·licituds per a participar en la XI Trobada d’Art Urbà UPV (16 al 20 de maig)

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través de la seua Àrea d’Activitats Culturals, anuncia l’obertura d’una nova convocatòria per a participar en la seua trobada anual d’art urbà, que enguany tindrà lloc entre el dilluns 16 i el divendres 20 de maig sota el títol Poliniza Dos 2016.

El certamen, el termini del qual d’inscripció i presentació de sol·licituds finalitzarà divendres que ve 8 d’abril (el formulari amb les bases i la fitxa d’inscripció estan disponibles en l’enllaç situat a peu de pàgina), està obert a qualsevol artista, major d’edat, interessat a participar en ell de manera individual o col·lectiva.

600 euros de premi per intervenció conclosa

Els guanyadors del certamen podran participar en Poliniza Dos 2016, trobada en el qual es durà a terme un màxim de 7 intervencions sobre els murs habilitats a aquest efecte en el campus de Vora de la UPV. La conclusió de cadascuna d’elles serà retribuïda amb 600 euros de premi.

A l’hora de seleccionar els guanyadors, el jurat tindrà en compte la seua trajectòria curricular i/o formació acadèmica i artística; la seua participació en exhibicions, esdeveniments, festivals i exposicions vinculats a l’art urbà; l’obtenció prèvia de beques i premis; i el treball continuat en la realització.♦

Bases i inscripció … CLICAR AQUÍ

Web de “Poliniza Dos 2016” … CLICAR AQUÍ

Imatge: © Kike Sempere.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere