Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comunicació en Horticultura / UPV

Notícia anterior
Notícia posterior

horticultura_int

La Universitat Politècnica de València i l’empresa SPE3 engeguen una aula d’empresa per a promoure i desenvolupar la modernització d’aquest tipus de cultius

 

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha signat un conveni amb l’empresa SPE3 per a engegar l’aula d’empresa Comunicació en Horticultura, la finalitat de la qual és la promoció i el desenvolupament del coneixement sobre la modernització d’aquest tipus de cultius.

L’aula, de tres anys de durada inicial, es desenvoluparà a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural (ETSEAMN-UPV), sota la direcció de Salvador López, director delegat d’Eficiència Energètica i Medi Ambient de la UPV, on també és catedràtic del Departament de Producció Vegetal.

Juntament amb ell, en l’acte de presentació han participat Francisco Mora, rector de la UPV; Alberto San Bautista, director de l’ETSEAMN; Gabriel García, sotsdirector de Relacions amb Empreses de l’ETSEAMN; Pere Papasseit, editor i soci de SPE3; Alicia Namesny, enginyera agrònoma i directora gerent de SPE3, i Claudia Conesa, enginyera agrònoma i editora en Poscosecha.com i Postharvest.biz.

Objectius específics

En concret, els objectius específics de l’aula són: la realització de jornades de divulgació tècnica, tecnològica i artística; l’edició de publicacions sobre temes d’interès en l’àmbit de l’horticultura, i la convocatòria de beques predoctorals i postdoctorals, premis a projectes finals de carrera, treballs i concursos d’idees, conferències, seminaris i tallers, entre altres.

A més, l’aula també té com a metes: afavorir les pràctiques en empreses i institucions; la promoció en esdeveniments científics, i l’organització d’exposicions i activitats culturals.

La seua primera activitat, el pròxim dimarts 12, a l’ETSEAMN

Comunicació en Horticultura ha començat la seua activitat amb l’organització de la jornada: Horticultura del Segle XXI. L’Alimentació Local és una Tendència, que tindrà lloc dimarts que ve, 12 d’abril, a l’ETSEAMN.

SPE3 és una empresa vinculada a la indústria hortícola que es dedica a la comunicació entre les professions relacionades amb les fruites, les hortalisses, les plantes de viver i les flors.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere