Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Preparant-se el Curs Internacional de Música de Cervera com també el seu Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers

Notícia anterior
Notícia posterior

orquestrajuvenil2

Obertes les inscripcions pel Curs internacional de música de Cervera. El curs, que arriba a la 36ª edició, tindrà lloc del 24 al 31 de juliol de 2016, juntament amb el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers.

Hi haurà un professorat divers que abraça diferents disciplines de corda, vent o piano, així com una de les apostes de l’any passat com va ser la direcció d’orquestra a mans de Manuel Valdivieso.

S’acaba d’obrir el termini d’inscripció per apuntar-se a la nova edició del Curs Internacional de Música de Cervera,.

Les inscripcions es poden tramitar a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 8 de juliol per poder-les formalitzar. Hi ha diferents tipologies de cursos, als quals es poden apuntar els alumnes interessats a incrementar el seu nivell musical. D’aquesta manera, es poden inscriure al mestratge de dotze instruments diferents (de corda, vent o piano), música de cambra i orquestra simfònica.

Enguany, el curs compta amb 26 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. D’aquesta manera, els alumnes es podran inscriure en el mestratge de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta i, repeteix una de les apostes i novetats de l’edició, la direcció d’orquestra. En aquest sentit, repetirà el director de la JONC, Manuel Valdivieso, com a professor d’aquesta disciplina. D’altra banda, també es reincorporen al professorat Salvador Sanchís al fagot, Helena Satué al violí o Andrew Ackermann al contrabaix.

Una altra novetat, seran els cursos intensius tant de contrabaix com de metall.

 Noves beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha arribat a un acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social.

La dotació màxima de la beca serà l’import de la matrícula i hi podran accedir els alumnes que reuneixin alguns d’aquests requisits: pares a l’atur; inscripció de més d’un alumne de la mateixa unitat familiar; ser família nombrosa o monoparental; o bé la inscripció a més d’un curs de la Càtedra.   

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera – Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere