Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ARC -Associació de Representant, Promotors i Mànagers de Catalunya- es posiciona en contra de la sentència del TSJC

Notícia anterior
Notícia posterior

c

ARC, entitat que aglutina als mànagers, promotors i representants de Catalunya, es posiciona en contra de la sentència del  Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que dóna la raó a un veí i que obliga haver de buscar nous espais per la celebració del FESTIVAL NOWA REGGAE i de la festa de presentació del vida festival.
Aquesta sentència dóna peu a que altres veïns o associacions d’altres poblacions puguin fer el mateix i es posi en perill la ubicació d’altres festivals de Catalunya.

 

La sentència del TSJC  ha donat la raó al veí del recinte Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú i ha anul·lat la llicència del festival Nowa Reggae que se li va concedir l’any 2011.

El jutge dóna la raó a un matrimoni que viu a prop de l’espai on se celebra el festival i que havia denunciat la concessió de la llicència municipal assegurant que els concerts impedien el descans dels veïns. A part d’anul·lar el permís, la sentència obliga a l’Ajuntament de Vilanova a pagar 3.000 euros al matrimoni que va presentar la denúncia.

L’associació se sent preocupada per aquesta resolució doncs es pot fer extensiva a qualsevol concert que excedeixi els volums marcats per la llei i que se celebri fora de la programació de festes tradicionals, com la Festa Major. Aquesta sentència posa en estat d’alerta a tots els ajuntaments de Catalunya.

Una de les reivindicacions endèmiques de l’associació és el reconeixement de la Música com una activitat cultural i no com un entreteniment.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere