Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El 86% dels titulats de màster tenen feina entre dos i tres anys després d’acabar els estudis

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

Un 85,85% dels titulats de màster a Catalunya tenen feina entre dos i tres anys després d’acabar els estudis. És una de les principals conclusions de l’enquesta d’inserció laboral en màsters impulsada per l’Agència de Qualitat del Sistema Universitari (AQU), que s’ha presentat aquest dimecres a l’Institut Químic de Sarrià en una Jornada sobre “L’impacte de la crisi entre els universitaris”.

Una altra dada que es desprèn del document és que la taxa d’ocupació és un 8% més alta en aquells estudiants que han treballat abans de cursar el màster, situant-se en el 88%. D’altra banda, el 83% de titulats de màster treballen a Catalunya, un 13% a la resta de l’estat espanyol i un 4% a l’estranger, segons l’enquesta.

EL DOCUMENT

Resultats de la 5a enquesta d’inserció laboral de la població titulada de les universitats catalanes

Des de l’any 2001, i amb una periodicitat triennal, AQU Catalunya i les universitats catalanes realitzen l’enquesta d’inserció laboral a la població titulada per conèixer, entre altres qüestions, el temps, la qualitat i la via de la seva inserció, i també per saber el grau de satisfacció respecte de la formació rebuda.

Totes les universitats públiques i privades de Catalunya han participat en la 5a edició de l’enquesta, que tant pel seu abast com per la trajectòria (edicions 2001, 2005, 2008, 2011 i 2014) és una de les més representatives i importants a Europa. En aquesta ocasió s’han enquestat 17.295 graduats d’una població de referència de 31.734.♦

 

DOCUMENT COMPLET: Universitat i treball a Catalunya 2014. Estudi de la inserció laboral de la població titulada de les universitats catalanes … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere