Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Tret de sortida a la competició Rin4’ de la UPF

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

Durant tres dies consecutius, més de 50 estudiants de doctorat de la UPF presentaran en només quatre minuts i davant de jurat la seva recerca. El guanyador rebrà un premi de quasi 1.000 euros.

Durant els dies 19, 20 i 21 d’abril, estudiants de doctorat de la Universitat Pompeu Fabra presentaran la seva recerca davant d’un jurat en un temps màxim de quatre minuts. Es tracta de la fase classificatòria de la competició Rin4’ (Research in 4 minutes), la final de la qual tindrà lloc el dia 27 d’abril al campus de la Ciutadella.

En aquesta segona edició, el certamen compta amb 57 participants, la majoria dels quals pertanyen a l’àmbit de les ciències de la salut i de la vida i a les tecnologies de la informació i de la comunicació. La resta de participants es reparteix entre els camps de dret, història, humanitats, traducció i ciències del llenguatge, economia, comunicació i política i ciències socials.

Cadascun dels estudiants portarà a terme la seva presentació davant d’un jurat no especialitzat format per tres membres de la Universitat Pompeu Fabra i cada sessió comptarà amb un presentador. Donat el volum de participants, les classificacions es repartiran en sis sessions diferents:

– 19 d’abril a les 13.00 h a la sala Josep Marull del campus del Mar

– 19 d’abril a les 15.30 h a la sala Josep Marull del campus del Mar

– 20 d’abril a les 13.15 h a la sala 54.S02 del campus de Poblenou

– 20 d’abril a les 15.15 h a la sala 54.S02 del campus de Poblenou

– 21 d’abril a les 13.15 h a l’auditori Mercè Rodoreda del campus de la Ciutadella

– 21 d’abril a les 15.15 h a l’auditori Mercè Rodoreda del campus de la Ciutadella

Entre els 57 participants, 12 seran triats per entrar a la final. Els premis consistiran en dotacions econòmiques diferents segons la classificació final:  el guanyador del primer premi rebrà 900 €; el del segon, 600 €; el del tercer, 300 €, i el guanyador del premi especial s’endurà 200 €.

Rin4’ és una iniciativa de l’Escola de Doctorat de la Universitat Pompeu Fabra. Amb aquesta competició per estudiants de doctorat, l’Escola busca promoure la importància de les habilitats comunicatives en la difusió de la ciència. És per això que el jurat posarà atenció especial tant a la significació acadèmica de la recerca com a l’habilitat per part de l’investigador de transmetre i captar l’audiència en general.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere