Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAB lliura les acreditacions del SEGELL INFOPARTICIPA a la qualitat i a la transparència de la comunicació publica local

Notícia anterior
Notícia posterior

descarga

Aquest dimecres 20 d’abril tindrà lloc l’acte de lliurament d’acreditacions de la 3a edició del Segell InfoParticipa que comptarà amb la presència de Victòria Camps, presidenta del Consell Certificador, Ferran Sancho, rector de la UAB, Daniel de Alfonso, director de l’Oficina Antifrau de Catalunya i Raül Romeva, conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

L’acte tancarà una jornada sobre la transversalitat de la transparència organitzada conjuntament pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP), l’Oficina Antifrau de Catalunya i el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència. En la jornada es debatran les assignatures encara pendents i s’abordarà, de manera transversal, la usabilitat i l’impacte de la transparència, el paper de la gestió documental i els avenços en la tutela del dret d’accés a la informació a Catalunya.

A partir de les 18 hores tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons InfoParticipa als ajuntaments (3º edició) i consells comarcals (1a edició) que hagin obtingut la puntuació necessària en el compliment dels indicadors definits pel LPCCP.

El Mapa InfoParticipa és una eina impulsada pel LPCCP de la UAB l’any 2012 per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals. La versió actual, millorada tècnicament i que recull l’històric de totes les avaluacions fetes, s’ha desenvolupat amb el suport de dos projectes I+D+I finançats pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, sota la coordinació de dos equips d’investigació liderats per la catedràtica emèrita del Departament de Periodisme de la UAB, Amparo Moreno, i pel professor de la Universidad de Castilla La Mancha, Juan Luis Manfredi.♦

DIA: Dimecres, 20 d’abril de 2016

HORA: 16,30 hores (inici de la jornada); 18 hores (acte de lliurament dels guardons)

LLOC: Sala Moragues del Born Centre Cultural (Plaça Comercial, 12. Barcelona)

 Web Mapa InfoParticipa … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere