Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Dharma s’acomiadarà dels escenaris amb un concert al festival Anòlia d’Igualada acompanyats per Comediants

Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

La Companyia Elèctrica Dharma s’acomiadarà definitivament dels escenaris el proper 9 de juliol amb un concert únic al festival Anòlia d’Igualada. En aquesta ocasió, la Dharma estarà acompanyada pel grup de teatre Comediants, i tancarà la gira de celebració dels seus 40 anys de trajectòria.

El festival igualadí, que celebrarà la seva 28a edició del 9 al 24 de juliol, comptarà amb una tretzena d’actuacions dels principals noms de l’escena catalana. Enguany el cartell tindrà tres línies artístiques (rock, fusió i pop) i inclourà dos cicles complementaris, l’Anòlia a la Fàbrica i l’Anòlia Xics. Els concerts centrals tindran lloc als Jardins de La Sala entre els dies 21 i 24 de juliol.

La Dharma ha fet aquest 2015 una gira puntual dedicada a celebrar els 40 anys de la publicació del seu primer disc, ‘Diumenge’. El grup es va acomiadar dels escenaris l’any 2011 en un concert al Palau de la Música, on va recordar el llegat del primer compositor de la companyia, Esteve Fortuny. Ara, la banda s’acomiadarà definitivament dels escenaris i tancarà la gira dels 40 anys amb un espectacle únic a Igualada.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere