Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE Research Day: dimarts 26 d’abril

Notícia anterior
Notícia posterior

group

ESADE aborda com aplicar els avenços de la investigació al món empresarial

En l’ESADE Research Day es presentaran els avenços realitzats pels investigadors d’ESADE i per ponents internacionals de la talla de Damian Chalmers (London School of Economics), Tim Bedford (Universitat de Strathclyd) o Linda Bauld (Universitat de Stirling)

El proper dimarts 26 d’abril, l’ESADE Research Day reunirà directius, investigadors i professionals per debatre sobre els desenvolupaments més recents i els reptes futurs en els camps del management i del dret. La jornada es centrarà en la importància de transferir el coneixement generat amb la investigació a les institucions acadèmiques a les empreses i al mercat. En els diversos tallers es presentaran els avenços realitzats pels investigadors d’ESADE i per destacats ponents internacionals. 

Hi participaran Damian Chalmers catedràtic de Dret Comunitari de la London School of Economics and Political Science; Linda Bauld catedràtica de Política Sanitària, directora de l’Institut de Màrqueting Social i degana de Recerca de la Universitat de Stirling; Tim Bedford catedràtic d’Anàlisi del Risc i de les Decisions del Departament de Ciències de la Gestió i vicerector d’Intercanvi del Coneixement i Innovació de la Universitat de Strathclyd i José M. de Areilza, professor del Departament de Dret d’ESADE Law-School i titular de la Càtedra Jean Monnet-ESADE, entre d’altres. Eugènia Bieto, directora general d’ESADE i Josep Maria Garrell Guiu, rector de la Universitat Ramon Llull, seran els encarregats d’inaugurar la jornada.♦

Programa complet … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere