Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Morella acollirà un Fòrum Vives sobre la gestió dels Serveis Lingüístics Universitaris en temps de crisi

Notícia anterior
Notícia posterior

imagen369p

 

L’Ajuntament de Morella, capital d’els Ports, acollirà els pròxims dies 19 i 20 de maig el Fòrum Vives Gestió dels Serveis Lingüístics Universitaris en temps de crisi, organitzat per la Xarxa Vives i la Universitat Jaume I (UJI), en el marc del seu 25è aniversari. Hi col·laboren la Generalitat Valenciana, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Morella.

A l’obertura institucional, intervindran el director general de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana, Rubén Trenzano; el secretari de la Comissió de Llengua de la Xarxa Vives i cap del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València (UPV), Sergi Linares, i la vicerectora d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme de l’UJI, Inmaculada Fortanet. A continuació, Trenzano presentarà una ponència sobre la nova política lingüística del govern valencià, i a la segona sessió, el catedràtic Ricardo Chiva, del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting de l’UJI, desenvoluparà una intervenció sota el títol Noves formes de gestionar els serveis lingüístics universitaris: cap al model organitzatiu innovador? Com a colofó del dijous 19, els assistents gaudiran d’una visita guiada per Morella.

Divendres 20, la jornada començarà amb una sessió sobre la millora contínua en els serveis universitaris, amb el cas del Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SNPL) de la UPV com a exemple. Hi intervindran el cap del Servei d’Avaluació, Planificació i Qualitat de la UPV, Ricardo Díaz i el cap del SNPL, Sergi Linares. Presentarà la sessió Bartomeu Prior, cap del Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI. A la segona i darrera sessió del dia, l’expert en gestió del coneixement, desenvolupament i canvi organitzatiu Manel Muntada (consultoria CumClavis) parlarà sobre Desenvolupament i canvi organitzatiu: el paper de les persones. Presentarà la sessió Maties Segura, tècnic del Servei de Llengües i Terminologia de l’UJI.♦

PROGRAMA COMPLET … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere