Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya : Jornada “Dones i emprenedoria: realitats i reptes” i Xerrada sobre l’Islam

Notícia anterior
Notícia posterior

women_4

Durant el mes de maig de 2016, el Grup de Recerca Emprèn de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya ha organitzat una jornada i una conferència amb les quals es desitja aprofundir en el vincle existent entre la perspectiva de gènere i el món de l’empresa. En la celebració dels actes hi ha col·laborat el vicerectorat de recerca i professorat de la UVic-UCC, l’Institut Català de les Dones i el Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la UVic-UCC. D’altra banda, Barcelona Activa dóna suport a la jornada cedint l’Auditori del C/Llacuna per a la celebració de la mateixa.

La primera activitat és la jornada Dones i emprenedoria: realitats i reptes, que se celebrarà el dijous 5 de maig a les 16h a l’Auditori de Barcelona Activa (C/ Llacuna, 162) i comptarà amb les següents intervencions:

– Maria del Mar Fuentes Fuentes (Universidad de Granada): ‘La creación de spinoffs por académicas e investigadoras’
– Maria Noguera (Universitat Autònoma de Barcelona): ‘El GEM i l’emprenedoria femenina a Catalunya’
– Ana Bojica (Universidad de Granada): ‘La movilización de recursos en las empresas puestas en marcha por mujeres’
– Carmen Camelo (Universidad de Cádiz): ‘Mujer y desafío emprendedor en España’
– Anna Pérez-Quintana (Universitat de Vic – UCC): ‘Emprendre, cosa d’homes?’♦

L’aforament és limitat.

Inscripció gratuïta  però  cal inscriure’s FORMULARI … CLICAR AQUÍ

 

La segona activitat és la xerrada Mujeres, Marketing, Religión e Islam: ¿realidad o ficción?, a càrrec de Pilar Sánchez, professora i investigadora de l’ESIC, Business & Marketing School. Tindrà lloc divendres 6 de maig a les 15h a la Universitat de Vic (C/ Sagrada Família, 7 de Vic, aula F-420).

És habitual escoltar a professionals del Màrketing dir que a l’hora de llançar una campanya el que compta és l’experiència, “sentir” la marca o el producte. Si existeix una variable que, clarament, condiciona el consum és la Cultura, i més en concret la Religió. En aquest cas tractarem l’Islam. Analitzarem per què, quan, a on i, especialment, com compra la dona musulmana. Si “comprem com resem”… la compradora musulmana és una realitat.♦

L’aforament és limitat.

Inscripció gratuïta  però  cal inscriure’s FORMULARI … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere