Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

VOLUNTARIAT INTERNACIONAL La Fundació Catalunya Voluntària presenta diferents projectes per fer una estada solidària a l’estranger mitjançant el programa Servei de Voluntariat Europeu

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images

La Fundació Catalunya Voluntària (FCV), que té com a un dels seus objectius fomentar el reconeixement del voluntariat com una eina de formació de les persones que hi participen, a més de promoure’l com a eina per a millorar la societat, ha presentat diferents projectes inscrits dins del programa de Servei de Voluntariat Europeu (EVS) per fer una estada solidària a diferents països del món.

El Servei de Voluntariat Europeu ofereix la possibilitat a joves entre 18 i 30 anys d’ampliar la seva formació, viure una experiència intercultural i conèixer diferents realitats. En aquest sentit, la FCV que precisament fomenta i reconeix aquests valors, ofereix els següents projectes EVS per fer un voluntariat internacional a països de la Unió Europea.

1) Mountain Assistants

Organitzat per Union of European Rovers in Bulgaria, necessiten a una persona voluntària, del 15 de juny al 15 d’octubre del 2016 a Dolni Lozen (Bulgària). Les activitats dels voluntaris i voluntàries són: assistència per fer trekking segur a les muntanyes, protecció ambiental, millorar el coneixement dels i les joves sobre el càmping i les activitats a l’aire lliure. La data límit d’inscripció és el 15 de maig. Per més informació, es pot consultar el següent enllaç.

2) Multi Kulti

Organitzat per Polites Association, ofereixen 2 places de voluntariat del 2 de juliol al 28 d’agost del 2016 a Szczecin (Polònia). La idea del projecte és que el voluntariat prepari tallers, dirigits a nens i nenes d’entre 9 i 13 anys, per presentar-los la seva cultura, llengua i tradicions. La data límit per fer la inscripció és el 29 de maig. Per més informació, es pot consultar el següent enllaç.

3) Serveix, viu l’experiència i aprèn a Marijampole!

Organitzat per Marijampole Children Family Home, cerquen una persona voluntària de l’1 de juliol del 2016 fins al 30 de juny del 2017 a Marijampole (Lituània). El projecte consisteix a col·laborar en l’assistència de treballadors i treballadores socials de la casa d’acollida de Marijampole. La data límit per fer la inscripció és el 29 de maig del 2016. Per més informació, es pot consultar el següent enllaç.

4) Voluntariat amb gent gran

Organitzat per Kaunas Generation House, busquen a un voluntari o voluntària de l’ d’agost del 2016 fins al 31 de juliol del 2017 a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries ajudaran en l’organització d’activitats diàries per la gent gran del centre com jocs, exercicis, esports, artesania, música, lectura, etc. La data límit per fer la inscripció és el 29 de maig. Per més informació, es pot consultar el següent enllaç. 

Text:: Rubén Escobar  / iWith.org / xarxanet.org

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere