Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova versió 2016 de MIAR -Matriu d’Informació per a l’Anàlisi de Revistes-

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

MIAR -Matriu d’Informació per a l’Anàlisi de Revistes- és una base de dades elaborada per la Universitat de Barcelona (UB) per a la identificació i l’anàlisi de la visibilitat i difusió secundària de revistes científiques.

Recentment s’ha publicat la nova versió (en proves / beta) de l’any 2016 de MIAR. En la nova versió, el sistema inclou més de 29.000 publicacions i 114 fonts d’informació(bases de dades o repertoris d’avaluació).

MIAR agrupa les revistes en grans àmbits temàtics, subdividits en camps acadèmics més específics. El sistema realitza l’encreuament entre les revistes identificades pel seu ISSN i les bases de dades que les indexen. A més, s’indica el vincle als llocs web dels editors i institucions responsables dels repertoris i fonts. També ofereix informació de la presència de la revista en repertoris d’avaluació com ara el segell de qualitat de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), Scimago Journal Rank, CARHUS Plus+ o Clasificación Integrada de Revistas Científicas (CIRC), així com la política d’accés obert de cada publicació.

En aquesta nova edició hi ha diverses novetats destacades:

1. Actualització dels components a partir dels quals es calcula l’ICDS (Índex Compost de Difusió Secundària) de les revistes.

2. Incorporació progressiva de revistes de totes les matèries, a més de ciències socials i humanitats.

3. Actualització del nombre de bases de dades i fonts que es comproven per determinar la difusió de cada títol.♦

El Web oficial de MIAR … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere