Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Manso trasllada la seva classe al Campus de Cappont de Lleida per evitar els alumnes tancats al Rectorat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

990_1464023831foto_3085761

La subdelegada del govern espanyol del PP, Inma Manso, ha traslladat la classe de ‘Gestió del Coneixement’, que imparteix normalment al Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL), a l’aula 2.13 de l’edifici Polivalent del Campus de Cappont de Lleida, per recomanació del rector de la UdL, Roberto Fernández. Aquesta mesura s’ha dut a terme per evitar els alumnes que segueixen tancats al Rectorat des que dimarts passat es produís un enfrontament entre els Mossos d’Esquadra i els estudiants que volien fer un acte de protesta a la classe de Manso i que va acabar amb la detenció d’una alumna de Comunicació.

Està previst, però, que la classe que Manso ha d’impartir aquest dimarts, 24 de maig, es faci a l’aula habitual al Rectorat. De la quinzena d’alumnes inscrits a ‘Gestió del Coneixement’ els dilluns, avui només hi ha assistit quatre. Vuit més han demanat permís per marxar a escriure un manifest i Manso els hi ha concedit.

La policia nacional ha fet discretament acte de presencia al Campus de Cappont acompanyant a la subdelegada del govern espanyol del PP.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere