Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Blanquerna Comunicació de la URL impulsa la Barcelona School of Creativity

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna- Universitat Ramon Llull ha signat un conveni amb la Barcelona School of Creativity per a impulsar la creació del que serà el primer Centre d’Alt Rendiment Creatiu.

L’escola té com a objectiu la formació de persones en àmbits relacionats amb la creativitat aplicada a diferents professions, especialment la creativitat publicitària.

Blanquerna i la Barcelona School of Creativity comparteixen la importància de la pràctica del desenvolupament creatiu dels estudiants, perquè entenen la creativitat com a motor de la innovació, de l’evolució cultural, social i econòmica, en un entorn que avui és complex i canviant. De la mateixa manera, entenen que la creativitat és una activitat transversal, necessària en qualsevol camp de coneixement i especialment en l’àmbit de la comunicació.

La creativitat és també una àrea de coneixement molt valuosa i considerada, però amb mancances notòries en els aspectes pràctics de la seva formació; per això és necessari posar a l’abast dels estudiants una oferta acadèmica estrictament professionalitzadora, especialitzada en els diferents àmbits de la comunicació creativa.

Els diferents programes de la Barcelona School of Creativity pretenen donar resposta a aquestes necessitats. El pròxim curs, la Barcelona School of Creativity, acreditada per Blanquerna, oferirà els Programes d’Alt Rendiment Creatiu en Copywriting, Art direction, Taller de campanyes i Taller d’innovació creativa.

Tota una interessant operació acadèmica que s’espera que serveixi també per introduir la llengua catalana i altres llengües, en els treballs de la Barcelona School of Creativity.♦ 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere